CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Alumni

Hugo Grondel (2019)

You will find the English description by clicking on the’English’ button in the top right corner.

SKILLS: netwerken, plannen en organiseren, samenwerken, creativiteit, schrijven, (publiek) beleid, public/international relations, (interculturele) communicatie, coaching, teamwork, talen.

Annefloor Robijn van studievereniging UHSK: “Na zijn bachelor Geschiedenis en zijn master Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief is Hugo Grondel nu werkzaam als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij doorliep daar het diplomatenklasje. Bij het Ministerie vervult Hugo een functie binnen de directie Internationaal Ondernemen, waar hij zich richt op de VS, Canada en Cuba. Deze zomer vertrekt hij voor een buitenlandplaatsing naar Belgrado, Servië.
Voordat Hugo bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken terecht kwam volgde hij onder andere een stage bij de Nederlandse ambassade in Washington, was hij voorzitter van een studentenvereniging en studeerde hij een semester in Melbourne. Hugo heeft ervaring op meerdere vlakken binnen de wereld van internationale betrekkingen en is daarom dé alumnus die jij moet spreken als een carrière in dit internationale veld jou interessant lijkt!”