CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Alumni

Emily de Valk (2019)

SKILLS: magazines, change management, team building, people development, innoveren, inspireren en stimuleren.

Emma Knol van Stichting Art: “Emily de Valk behaalde in 2006 haar bachelordiploma kunstgeschiedenis. Al drie jaar later was zij één van de oprichters van de succesvolle organisatie AimAtArt. Deze organisatie stimuleert bedrijven om de creativiteit van haar werknemers optimaal te benutten. Emily werd tijdens haar studie kunstgeschiedenis geïnspireerd door de innovatieve houding van vele kunstenaars, een houding die zij nu ook in het bedrijfsleven wilt aanwakkeren.
Door kunst en wetenschap in het bedrijfsleven in te zetten probeert AimAtArt een nieuwe manier van kijken te introduceren. Wanneer een vraagstuk vanuit een totaal andere, creatieve invalshoek wordt benaderd, ontstaan nieuwe ideeën en is constante vernieuwing mogelijk binnen een bedrijf. AimAtArt bestaat inmiddels al bijna tien jaar en hun methode is nog steeds relevant, de vraag naar creativiteit in het bedrijfsleven blijft groeien.”

Meer weten over Emily’s werkzaamheden, loopbaan en ambities? Bezoek haar dan tijdens de Carrièrenacht! Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan haar website: https://www.aimatart.nl.