CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Landschap Erfgoed Utrecht

Interesse in werk/projecten voor duurzaamheid in erfgoed & landschap? Landschap Erfgoed Utrecht is een non-profit organisatie die zich inzet voor het beheer en behoud van culturele erfgoed en landschap in de provincie Utrecht, samen met 13.000 vrijwilligers, partners en bedrijven. Landschap Erfgoed Utrecht ondersteunt musea, historische verenigingen en archieven, is het provinciale meldpunt archeologie, vertelt verhalen via UtrechtAltijd.nl, ontwikkelt erfgoededucatie en leidt projecten in archeologie, landschapsbeheer, digitalisering en biodiversiteit. En heb je wel eens een Klompenpad gelopen, meegedaan aan de Natuurwerkdag of de Pyramide van Austerlitz beklommen? Ook daarvoor zet Landschap Erfgoed Utrecht zich in.

Heb je academische of persoonlijke interesse voor erfgoed, contentcreatie, publieksgeschiedenis, cultuurlandschap, buitenplaatsen, digitalisering, erfgoededucatie en communicatie? Vrijwilligerswerk kan je veel bieden op professioneel en persoonlijk vlak. Landschap Erfgoed Utrecht heeft interessante projecten en vrijwilligerswerk waarmee je je kunt ontwikkelen en verdiepen in je carrierepad.

Heb je zin om naast studeren je handen uit de mouwen te steken en in contact te komen met interessante mensen? Samen met vrienden of je (studie)vereniging kan je met Landschap Erfgoed Utrecht inzetten voor het beheer en behoud van cultureel erfgoed en landschap, biodiversiteit en klimaat.

Kom luisteren naar alle mogelijkheden die er bij en via Landschap Erfgoed Utrecht zijn!

Daniëlle Schalkwijk is Programmamanager Vrijwilligerswerk, zij rondde een BA Geschiedenis af aan de UU en daarna een MA Publieksgeschiedenis en MA Holocaust en Genocidestudies aan de UvA. In deze workshop zal ze je niet alleen vertellen, maar ook helpen bij het ontdekken van waar jouw interesse de mogelijkheden bij Landschap Erfgoed Utrecht ontmoeten!

Meer info op https://www.landschaperfgoedutrecht.nl/ en tip: www.utrechtaltijd.nl zoekt een stagiair!