CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Stages & Vacatures rond Duurzaamheid

De faculteit Geesteswetenschappen heeft veel alumni die werken in Duurzaamheid, of een netwerk hebben. Een aantal kan je beluisteren in onze podcast Your Perspective – Green Jobs, een aantal is aanwezig op de avond van 10 maart, maar er is nog meer mogelijk! Alumni die ons benaderen met (stage)vacatures in organisaties of werken in organisaties waar deze vacatures zijn bieden je de mogelijkheid om hen te benaderen om vragen te stellen over hun ervaring en je inside-info te geven! Schroom dus niet:

Drie Hospitality Officers gezocht bij Botanische Tuinen! Ben jij iemand die affiniteit heeft met de natuur en het heerlijk vindt om buiten te werken? Flexibel is, beschikt over een ‘can do-mentaliteit’ en erg van afwisseling houdt? Zeer servicegericht is en net dat stapje extra doet voor een collega of bezoeker? Reageer uiterlijk 11 maart!

Data-driven (social) innovation internship for the EU Green Deal  at DRIFT. For more inside information you can contact our alumn Mayte Beekman.

Het Groen Traineeship (stage ook mogelijk!) geeft jonge mensen de kans om hun duurzame doelen om te zetten in daden. Samen met andere trainees ga je een periode één dag per week aan de slag met een groen project dat bij jou past en leer je de wereld van natuur- en milieuorganisaties van binnenuit kennen. Alumna Veronique Scharwächter vindt het geen probleem om vragen te beantwoorden!

Student& duurzaamheidsstrijder: als medewerker klantcontact bij Triodos Bank ga je aan de slag bij een van de duurzaamste banken ter wereld. Zij investeren tijd en aandacht in de klant, en geld in maatschappelijk verantwoorde projecten. Je werkt via SUSA en plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Bijna alumna Nikki van der Gun werkt bij SUSA, dus mocht je vragen hebben, weet haar te vinden!

Gezocht: 2o enthousiaste, getalenteerde (master)studenten, recent afgestudeerden en PhD’ers die maatschappelijke impact willen maken en zich in het DenkTank programma o.l.v. van experts en professionals willen vastbijten in een actueel vraagstuk rondom het thema “biodiversiteit”. Aanmelden voor de Nationale DenkTank 2022 kan van 10 maart tot en met 10 april. Tijdens de online informatie avonden kunnen geïnteresseerden al hun vragen stellen en vertellen Oud-DenkTankers over hun ervaringen.