CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Aangenomen, en dan? (2020)

Over de workshop

Even vooruitlopend op de feiten: je bent aangenomen bij een organisatie, maar moet nog het gesprek aan over je arbeidsvoorwaarden. Dat vergt een goede voorbereiding. Hoe creëer je je eigen waarde hierin, en zorg je dat naast je salaris ook begrippen als zingeving, balans en welzijn bespreekbaar gemaakt worden? In deze workshop gaan we dieper in op jouw onderhandelingspositie en hoe je ervoor zorgt dat jouw droombaan ook wordt voorzien van droomvoorwaarden!

In een interactieve workshop wordt ook de kijk van Nespresso verwerkt. Bij Nespresso staat de mens centraal maar de omgeving is natuurlijk mega-commercieel, waarin het voor geesteswetenschappers soms een uitdaging is, maar zaken als zingeving, balans en welzijn zijn geesteswetenschappers natuurlijk niet vreemd. Wanneer het betrekking heeft op jezelf en je er over moet onderhandelen hoop ik jullie deze avond een duwtje in de goede richting te geven…

Over de trainer

Casper Coppes is een “veranderaar en conceptdenker met een zwak voor concrete opdrachten en doelstellingen. Gedreven door passie, presteert graag onder druk, vraagt veel van zichzelf en zijn omgeving zonder de human touch hierbij uit het oog te verliezen. Is open en staat open.” zoals hij zichzelf beschrijft. Hij studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht, werkte zich op bij de Bijenkorf tot Department Manager en verliet de korf om als Business Leader Nespresso neer te zetten in de regio Utrecht. Sinds een aantal maanden zoekt hij daar als recruiter ook mensen bij.