CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Alumni

Loes Verhoeven (2019)

SKILLS: campaign/content management, internal communications, magazines, content/online/multi-media marketing, B2B marketing strategy, sociale media salesforce, Pardot en marketing automation.

Lucy van Wijk van studievereniging Contact: “Na het behalen van haar bachelor-diploma Communicatie- en informatiewetenschappen is Loes meteen aan haar master begonnen aan de Universiteit van Utrecht. Ze behaalde haar diploma in 2009 en is daarna begonnen bij VX Company als marketing- en communicatieadviseur. Maar Loes is zeker geen stilzitter en heeft tijdens deze periode ook kort gewerkt bij onder andere Moeskops Communicatie en Organisatie, SharePeople en Kensen Design.

In 2013 is zij begonnen bij International Card Services als communicatie-adviseur. In datzelfde jaar richtte ze Loes Verhoeven Marketing & Communicatie op! Hierbij helpt ze haar klanten bij al hun problemen met communicatie en marketing; van het opstellen van een passende marketing strategie tot het opzetten van complete marketing campagnes!

Naast Loes Verhoeven Marketing & Communicatie, begon ze ook met werken voor Raet als marketing campaign manager in 2014. Binnen deze functie was zij verantwoordelijk voor alle inhoud van de marketing campagnes.

In januari 2018 is ze gestopt bij Raet en haar eigen bedrijf om te kunnen werken bij VIM Group in Amsterdam als hoofd van de Global Marketing & Communications. Hier is ze momenteel nog steeds werkzaam! Ze houdt zich binnen deze functie bezig met de leadgeneration, bedrijfscommunicatie, online media, digitale strategie, marketingautomatisering, customer marketing en evenementen.

Wil je meer weten over de loopbaan van Loes Verhoeven? Kom dan naar de Carrièrenacht op 18 februari!”