CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Tips & tricks van de recruiter van BMC (2020)

Vraag om tips en tricks!

Op de CarriereNacht GW zullen career officers en een aantal recruiters beschikbaar zijn voor een korte CV check! Je hoeft je hier niet voor in te schrijven, je kan gewoon langslopen. Maar natuurlijk kan je je CV ook inleveren bij een van de recruiters (je weet nooit waar het toe leidt!). Neem je CV dan ook bij voorkeur uitgeprint mee.

Gewoon met hen in gesprek gaan om informatie in te winnen mag vanzelfsprekend ook. Het zijn ook maar mensen. En grappig genoeg: veel recruiters hebben trouwens zelf een geesteswetenschappelijke achtergrond!

Hierbij stellen we je een van de recruiters voor: Lotte Vermeulen, recruiter bij BMC Implementatie.

Lotte is recruiter bij BMC implementatie. Maar was een paar jaar geleden gewoon nog student Taal- en Cultuurstudies! Ze volgde een aantal vakken op het gebied van Germanistik- Mediävistik bij de Universiteit in Bochum en was naast haar studie erg actief, en werkzaam  Costumer Relations medewerker bij IKEA Group, cassiere bij Boon’s Supermarkt, De Haan tankstation en als bijlesdocent en studiekringdocent. Ze liep stage bij het Corderius college waar zij het interactieve lesplan “Spot en Satire in de Middeleeuwen” voor een 3VWO+ klas ontwikkelde en onderwees.

En nu werkt ze dus als Recruiter Ruimte en neemt ze de “werving van ZZP’ers en Adviseurs in vaste dienst voor mijn rekening, zodat ik in samenwerking met onze accountmanagers de beste match tussen opdracht en kandidaat kan maken”. En deelt ze met liefde alle tips en tricks die ze heeft op de markt. Taal en Cultuurstudies. Goed verhaal toch?