CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Koffie drinken met de recruiter van Nespresso (2020)

Vraag om tips en tricks!

Op de CarrièreNacht GW zullen career officers en een aantal recruiters beschikbaar zijn voor een korte CV check! Je hoeft je hier niet voor in te schrijven, je kan gewoon langslopen. Maar natuurlijk kan je je CV ook inleveren bij een van de recruiters (je weet nooit waar het toe leidt!). Neem je CV dan ook bij voorkeur uitgeprint mee.

Gewoon met hen in gesprek gaan om informatie in te winnen mag vanzelfsprekend ook. Het zijn ook maar mensen. En grappig genoeg: veel recruiters hebben trouwens zelf een geesteswetenschappelijke achtergrond!

Hierbij stellen we aan je voor: Casper Coppes, recruiter bij Nespresso.

Casper Coppes is een “veranderaar en conceptdenker met een zwak voor concrete opdrachten en doelstellingen. Gedreven door passie, presteert graag onder druk, vraagt veel van zichzelf en zijn omgeving zonder de human touch hierbij uit het oog te verliezen. Is open en staat open.” zoals hij zichzelf beschrijft. Hij studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht, werkte zich op bij de Bijenkorf tot Department Manager en verliet de korf om als Business Leader Nespresso neer te zetten in de regio Utrecht. Sinds een aantal maanden zoekt hij daar als recruiter ook mensen bij.