Logo Universiteit Utrecht

CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Workshop Solliciteren: tips en tricks over brieven, cv’s en gesprekken

Lisann van den Berg studeerde Communicatie en Informatie Wetenschap (afstudeeronderzoek naar internationaal persbeleid) en deed een master Film- en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Zij was tijdens haar studie secretaris van SV Contact. Zij werkte een tijd bij de Clipjesfabriek waar zij uiteenlopende werkzaamheden deed als filmen, geluid opnemen en editen, klantcontacten, het verzorgen van producties en het afnemen van interviews. Na haar studie startte zij bij Vastgoed & Campus van de Universiteit Utrecht, verzorgde daar interne en externe nieuwsbrieven,  Corporate Communicatie, de communicatie rond de Classico Giro en werkte zij voor de Directie Communicatie & Marketing. Op het moment werkt Lisanne als campusrecruiter bij Masars Nederland. Zij is verantwoordelijk voor de werving & selectie van scholieren, werkstudenten, stagiaires en starters voor de vestigingen in de noordelijke regio van Mazars Nederland.

 

Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consultancy organisatie. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij.

Mazars is aanwezig in meer dan 90 landen. De professionals van Mazars werken samen als een team, over grenzen en vakgebieden heen. Wij combineren onze technische expertise en internationale ervaring met lokale kennis om onze klanten breed van dienst te zijn. We stellen onze professionals in staat om klanten te ondersteunen bij het optimaal benutten van kansen en bij het geven van vertrouwen aan stakeholders.

Mazars is een multiculturele en geïntegreerde partnership met gezamenlijke doelen en waarden en een hoogwaardig serviceniveau. We bouwen op onze technische expertise en de kwaliteit van ons werk. Wij beschikken over de vaardigheden om klanten van iedere omvang en in elke sector van dienst te zijn en daarbij wendbaar, persoonlijk en onderscheidend te blijven in onze aanpak. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat bij de levering van onze diensten verwacht mag worden. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. En dat vertrouwen willen wij voortdurend (blijven) verdienen.

Mazars neemt verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en wil bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld.

Mazars heeft 11 vestigingen in Nederland, waar 60 partners en ruim 1.000 medewerkers werkzaam zijn. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en een partnership die in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt.

Mazars Groep, een geïntegreerde wereldwijde partnership

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep. Mazars Groep heeft 40.400 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 24.400 professionals in 91 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000 professionals in de Verenigde Staten en Canada via Mazars North America Alliance.