CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Workshop: Drijfveren & Kernwaarden (2021)

Wat motiveert jou, wat zijn jouw drijfveren eigenlijk? Wat vindt jij belangrijk, wat zijn je kernwaarden? Drijfveren en kernwaarden vormen een hele belangrijke basis voor de keuzes die je maakt in je levensloop en loopbaan, en je bent je daar niet altijd bewust van. Anderzijds wordt er bij sollicitaties wel vaak gevraagd ‘waarom je die baan wil’ of ‘wat je belangrijk vind in werk’.

Kortom: bewustwording op dit professionele “wie ben ik?” stuk is belangrijk, voor je eigen proces richting arbeidsmarkt maar ook om die arbeidsmarkt mee te kunnen betreden.

In deze workshop gaan we dieper in op Drijfveren en Kernwaarden, en krijg je een aantal oefeningen (mee) om hier meer zicht op te krijgen in jezelf.

Saskia Teulings is Talent Manager bij Mploy Associates, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze Young Talents in de Data, Finance & Risk sector en mede-verantwoordlijk voor het ontwikkelen van het Young Talent programma. Zij begeleidt Young Talent bij de klant en traint en coacht hen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Saskia studeerde Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht en deed een exchange semester bij de University of Adelaide, waarna zij een master aan de Universiteit Leiden volgde in American History. Na haar studie ging zij als campus recruiter aan de slag voor een aantal bedrijven, waarnaast zij een coachingsopleiding bij ICM opleidingen en trainingen volgde. Onlangs startte zij naast haar baan bij Mploy Associates ook haar eigen loopbaanbegeleidingsbureau op.