CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Digitale verduurzaming met circulaire content

Duurzame content produceren. Misschien denk je er niet over na, maar ook online content heeft een voetafdruk en een mate van circulariteit. Content is immers gewoon materie, bestaat uit atomen en is daarmee kortom: energie. Te lang moeten scrollen, te lang moeten laden: het kost energie, en daar kan je met SEO iets aan doen om te zorgen dat er zo efficient mogelijk gelezen, en gewerkt wordt!

De duurzaam contentmanagers van Presenter helpen organisaties hierbij bij het creeren van content, en adviseren hen ook over opschonen, wegruimen en hergebruik hiervan.

Anne van Haaften (opleiding media & cultuur aan de EUR) en Ariënne de Vreugd (opleiding Journalistiek & Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden) zullen de visie van de Duurzaamheidsgroep met jullie delen, jullie kennis laten maken met de Duurzaamheidscirkel, trakteren op een ontspannend potje duurzaamheidsbingo en natuurlijk: vertellen over hun werk bij Presenter, en hun Juniortrack (!).

Over Presenter

Of je nu wilt informeren, inspireren of converteren: je wilt content die werkt. En content is mensenwerk. Onze contentspecialisten versterken je team met extra capaciteit, expertise en advies. Interim of op projectbasis. Van frisse junioren tot doorgewinterde professionals.

Content maak je samen. En een team is meer dan een verzameling vakinhoudelijke kennis en relevante werkervaring. Je wilt mensen die professioneel én gezellig zijn. Waarmee je hard kunt werken én hard kunt feesten. Mensen die niet alleen veel weten over de content, maar ook passen bij de cultuur van je organisatie.