CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Wat wil ik nu eigenlijk? (2020)

Over de workshop

Heb je nog geen duidelijk beeld wat voor werk je wilt doen of waar je passie ligt en weet je niet hoe je daar achter kan komen? In deze workshop gaan we op onderzoek uit om te kijken welke richting bij je past. Door hier bewust en actief mee bezig te zijn, ga je zien wat jouw specifieke voorkeuren zijn en wat je écht belangrijk vindt. Je wordt begeleid om op basis van verschillende kanten van jezelf en van je leven informatie voor je toekomst te genereren en in kaart te brengen wat jou motiveert en welke waarden er voor jou toe doen.

Na de workshop heb je stil gestaan bij wat voor jou belangrijk is en wat je drijft, nieuw vocabulaire leren kennen om dat mee te verwoorden en kan je van daaruit gaan denken over werkzaamheden, functies en organisaties die daar bij passen.

Over de trainer

Remko van de Kamp volgde de Meisner Acteursopleiding bij Acteerstudio Paul Dekker en de opleiding Docerend Theatermaker bij  Fontys Hogescholen, dit na de basis van een doctoraal Planologie, Universiteit Utrecht. Hij had een aantal functies bij de Universiteit Utrecht (secretaris van de mastertoelatingscommissie, studieadviseur en projectleider procesverbetering) en was een aantal jaren Studentendecaan aan de Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Sinds 2015 is hij werkzaam bij de Faculteit Sociale Wetenschappen als career officer en trainer/coach voor Career Services.