CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Verzekerd zijn van een baan? (2020)

Ga in gesprek of laat je CV checken!

Op de CarriereNacht GW zullen career officers en een aantal recruiters beschikbaar zijn voor een korte CV check! Je hoeft je hier niet voor in te schrijven, je kan gewoon langslopen. Maar natuurlijk kan je je CV ook inleveren bij een van de recruiters (je weet nooit waar het toe leidt!). Neem je CV dan ook bij voorkeur uitgeprint mee.

Gewoon met hen in gesprek gaan om informatie in te winnen mag vanzelfsprekend ook. Het zijn ook maar mensen. En grappig genoeg: veel recruiters hebben trouwens zelf een geesteswetenschappelijke achtergrond!

Hierbij stellen we aan je voor: Jordi Spijker, als zzp-er werkzaam als recruiter bij Nationale Nederlanden.

Jordi studeerde Cognitieve Kunstmatige Intelligentie / Artificial Intelligence  en daarna een Master Stategisch Human Resource Management. Na Jaren ervaring als recruiter bij BDO, Nike, Pon Automotive, IFAW, British Telecom, Nature’s Pride en PostNL is hij nu als zzp-er aan de slag, op het moment bij Nationale Nederlanden.

Hij is gespecialseerd in Tech/ IT, Finance en Sales, maar vooral in Recruitment. Dus vraag hem alles wat je wilt weten en vergroot je zekerheid op een baan.