CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

UITSTELGEDRAG – o.d.z. alle tips die niet helpen… en wat dan wel? (2019)

Deze workshop is vol!

Het web staat vol met (gratis) tips tegen uitstelgedrag, maar toch is het een hardnekkig fenomeen. Hoe kan dat? In deze workshop ontdek je waarom tips tegen uitstelgedrag vaak niet werken, en wat je daaraan kunt doen. Kunnen dingen anders? Wil je het anders? Hoe krijg je dat voor elkaar? Die drie vragen vormen de basis voor mijn werk als trainer en coach. Coachen doe ik vooral rondom uitstelgedrag, perfectionisme, en het gevoel vast te zitten/ergens niet uit te komen. Het resultaat is eigenlijk altijd dat mensen niet alleen meer voor elkaar krijgen, maar ook beter in hun vel zitten.
In het kader van de carrièrenacht is het misschien leuk om te weten dat mijn loopbaan een voorbeeld is van dingen die anders lopen dan gepland. Ik had journalistiek willen studeren, maar werd uitgeloot. Vervolgens koos ik geschiedenis in Utrecht, deed ook Economisch Historische studies en werd onderzoeker. Ik werkte aan een proefschrift bij het NIOD, maar raakte burn-out. Een paar jaar later had ik een eigen bedrijf als communicatietrainer – terwijl ik altijd gedacht had dat loondienst mijn ideaal was… Het bevalt gelukkig uitstekend! Ik werk nu nog steeds met academici (van student tot hoogleraar), maar kom ook in verschillende soorten organisaties. Ook belangrijk: ik leer nog elke dag bij, in de breedte en de diepte.
Wil jij meer weten over uitstelgedrag? Kom dan naar de workshop. Heb je andere vragen? Spreek me aan, in de wandelgangen of in de bar. Je kunt me ook vinden op  www.procrastionationcoach.net en www.vansontrainingen.nl.
Opdrachtgevers o.a. Ormit, Gemeente Utrecht, Schouten en Nelissen, Philips, Hogeschool Management Documentaire Informatievoorziening, SOD-opleidingen, MKB Cursus & Training, Van ‘t Loo – Van Eck, Linguarama