CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Toekomst creëren met Social Impact (2021)

Lijkt het jou leuk om te werken met sociale impact? Kom dan luisteren en meepraten in de toekomsttalk “Toekomst creëren met sociale impact”. In deze toekomsttalk staan we stil bij werken met sociale impact. Wat betekent ‘sociale impact’ precies? En, hoe kan je daar iets mee doen in je baan?

Tijdens deze toekomsttalk zal Lenna stilstaan bij wat het betekent om te werken met sociale impact. Aan de hand van haar ervaring bij the Alignment House laat ze zien hoe je als consultant kan werken aan sociale impact. Daarnaast zal Lenna jullie meer vertellen over hoe haar achtergrond in geesteswetenschappen haar hierin helpt, en haar weg hiernaartoe. En: over mogelijkheden voor jou!

The Alignment House werkt samen met organisaties in het publiek domein, zoals gemeenten, met de zorg en de culturele sector. “In alles wat we doen, proberen we organisaties te begeleiden in het vergroten van hun maatschappelijke waarde. Samen de wereld een beetje mooier maken, dat is wat ons drijft.”

Lenna Lammertink heeft geschiedenis gestudeerd aan de UU en werkt nu 1,5 jaar bij the Alignment House. Ze geniet enorm van dansen, natuur, uiteten, uitgaan, festivals, sporten, reizen, haar vriend in Egypte bezoeken, Netflixen, lezen, uitslapen en met vrienden praten over actualiteit en maatschappelijke debatten.

Bij the Alignment House houdt Lenna zich in het bijzonder met drie dingen bezig: de klanten en partners in de cultuursector, onze onderzoeks-tak Alignment Analytics en grant-writing. Wat Lenna aanspreekt aan het werk, dat ze haar klanten helpt met het vergroten van hun maatschappelijke waarde voor de samenleving. Het geeft haar energie om organisaties te helpen hun impact te vergroten.