CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Toekomst in Online (ver)kopen en branding? (2021)

Het woord-dat-we-niet-meer-zouden-gebruiken binnen het organisatieteam van de CarrièreNachtGW ( het C-woord) heeft ons wel geleerd dat online marketplaces en ecommerce definitief niet meer weg te denken zijn uit de wereld. Liggen daar dan nu dus ook de “Jobs of the Future’? En kan jij daar ook – juist! – als GWer iets aan bijdragen.

Ivo Verhoef is een echte geesteswetenschapper, dus zal je meenemen in deze Grote Vraag, maar je in dit uur vooral ook voorzien van allerlei kennis en handigheden in wereld van marketplaces. Om te beginnen: wat zijn marketplaces, welke impact ze hebben op e-commerce (en wat is dat dan) en welke competenties heb je nodig hebt om marketplaces succesvol te kunnen benutten. Dat laatste is interessant, want misschien is daar wel een toekomst voor jou weggelegd?

Brandsom helpt merken met verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. Onze ervaren marketplace-adviseurs helpen je met de integratie en optimalisatie van jouw merk op verschillende marketplaces. De Brandsom Academy verzorgt workshops over merk- differentiatie- en merchandisingsstrategie, contentoptimalisatie (op basis van zoekwoordanalyses goede titels voor verschillende marketplaces maken), advertising-strategy (waar moet je op letten? welke keywords moet je gebruiken?). Je kan Ivo over al deze dingen vragen stellen en hij zal er natuurlijk ook gewoon over vertellen! Kortom: je wordt zeker wijzer en vooral slimmer van deze workshop.

Ivo Verhoef studeerde Geschiedenis in Utrecht, was tijdens zijn bachelor een jaar voorzitter van een UHSK-commissie, volgde het Humanities Honours Programme en richtte studievereniging Eureka op. Daarna deed hij een master Politics, Society and Economy of Asia aan de Universiteit van Leiden. Hij heeft jarenlange ervaring in marketing en sales bij Streetwise, Vandebron en Brandsom, en richtte samen met studiegenote Annika van Bodegraven, in september 2018 (advies) Bureau Bijster op, een energiek collectief van cultuurconsulenten.