CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Toekomst in de Media & Creatieve Industrie? (2021)

Mediastages is hét bureau voor alle stages in de media. Denk hierbij aan stages bij publieke en commerciële omroepen, productiehuizen, facilitaire bedrijven, evenementenbureaus, muziekindustrie, marketingbureaus, uitgeverijen, online media bedrijven maar ook stages bij corporate marketing- en  communicatieafdelingen.

Mediastages koppelt jong talent – jou! – aan de juiste mediaorganisaties. Welk opleidingsniveau of welke droom je ook hebt, wij helpen je bij het bemachtigen van een passende en uitdagende stageplaats en geven individueel advies. Daarnaast staan wij dagelijks in contact met mediaorganisaties, waardoor wij goed weten wat zij in een stagiair(e) zoeken. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis waarmee wij je kunnen ondersteunen.

Kirsten Bense is Adviseur Stage en Talentontwikkeling bij MediaStages en zal je alle vertellen over stagelopen in de creatieve industrie: hoe ziet die industrie eruit, welke mogelijkheden zijn er, hoe vind je de stage die bij jou past, hoe gedraag je je als stagiair in deze sector, en een aantal sollicitatietips!