CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

KEES cultuurvrijwilligers (2020)

Op de CarriereNacht Geesteswetenschappen vind je op de markt KEES cultuurvrijwilligers, voor al je vragen en inspiratie.

KEES weet hoe belangrijk vrijwilligers zijn om een cultureel evenement succesvol te laten verlopen. Dat ze onmisbaar zijn voor het museum, poppodium, kunstencentrum en al het ander moois. Daarom doen ze graag wat terug. Via KEES vind je leuk vrijwilligerswerk, volg je een (gratis) training, krijg je kosteloos hulp van een expert of kan je je aansluiten bij het vrijwilligersteam.

KEES vindt dat je vrijwilligers moet bedanken, maar ook dat ieder individu binnen deze onmisbare groep slim ingezet moet worden. Dat is goed voor de culturele sector en prettig voor de vrijwilliger. Om hierbij te helpen biedt KEES diensten aan binnen de thema’s trainen, werven, adviseren en coördineren. Dit doen we met een vast team van vijf medewerkers, ondersteund door diverse vrijwilligers en in samenwerking met ruim twintig professionele trainers, coaches en coördinatoren. KEES is in 2009 opgericht in Utrecht onder Stichting evenementen/festivals (Stef) en stond toen voor Kennis van Evenementen door Educatie en Support. Inmiddels zijn we ‘gewoon’ KEES en bieden we onder Stichting KEES (NL) onze diensten landelijk aan.

KEES houdt van vrijwilligers

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken. Vrijwilligers investeren veel tijd in festivals, poppodia, musea en andere culturele organisaties en KEES doet graag iets terug. Behalve (gratis) trainingen geven we bijvoorbeeld cadeautjes weg. In de vacaturebank vind je vrijwilligerswerk in kunst en cultuur.

KEES helpt culturele organisaties

Werken met vrijwilligers nemen wij bloedserieus. Het is een vak. Een professionele aanpak is niet alleen goed, maar ook slim. Daarom ondersteunen we je graag bij het werven, trainen en coördineren van je vrijwilligers. Alleen advies nodig? Ook dat kan. Wij helpen je graag verder!
Om hierbij te helpen biedt KEES diensten aan binnen de thema’s trainen, werven, adviseren en coördineren. Dit doen we met een vast team van vijf medewerkers, ondersteund door diverse vrijwilligers en in samenwerking met ruim twintig professionele trainers, coaches en coördinatoren. Wil je hiein  meehelpen?