CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Alumni

Tim den Hartog (2020)

Tim heeft naast zijn bachelor Liberal Arts & Sciences (hoofdrichting: Milieu- en Natuurwetenschappen) aan de UU een MSc in Sustainable Business & Innovation gedaan. Scriptie onderwerpen waren (met terugwerkende kracht): ‘Balancing Artificial Intelligence and the Future Workforce: Rise of the Conversational Bots’ (MSc),‘Climate Change in High-income Cities: Urban Resilience’(BSc) en ‘De Interactionele Duurzame Bedrijfsstrategie: Een Interdisciplinair Advies voor een Duurzame Werkomgeving’(BSc).

Zoals veel LASsers is Tim een interdisciplinaire student met sterke analytische capaciteiten en academische expertise, in zijn geval op het gebied van bedrijfskunde, innovatie en duurzaamheid. Tim is erg toekomstgericht en heeft een voorliefde voor verandermanagement, organisatieontwikkeling en ondernemerschap op het gebied van technologie en duurzaamheid. 

Als scriptiestagiair schreef Tim zijn MSc scriptie bij Accenture, waar hij zich verdiepte in de relatie tussen Kunstmatige Intelligentie (KI) (AI Chatbots) en de toekomst van de arbeidsmarkt in de financiële sector. Tim is uiteindelijk bij Accenture gebleven en gestart als Junior Management Consultant.