CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Alumni

Merit Snoeijer (2021)

Zie jij jezelf als een echte zelfstandig ondernemer? Wil jij later individuen en teams helpen om het beste uit zichzelf te halen en hun volledige potentie te benutten? Neem een voorbeeld aan Merit Snoeijer!

Dawn Helsen van USLAS Atlas: “Merit Snoeijer studeerde Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht en ging onder andere te werk als secretaris van de Onderwijscommissie (OC). Na haar studie ontwikkelde ze zich tot een echte ondernemer. Eerst als mede-eigenaar van Jonge Honden, nu als zelfstandige werkzaam voor verschillende interessante organisaties, zoals de Politie, Wandelnet en de RUG. Kortom, zoals ze zelf zegt ‘echt een typische LAS’er, alleen dan in de werkende wereld: ik probeer vanalles en doe wat ik leuk vind. Daar vertel ik graag over.’

Zo vertelt ze: ‘Eén van de belangrijkste waarden in mijn leven is (persoonlijke) ontwikkeling. Ik streef naar een wereld waarin personen en teams zich willen ontwikkelen en waarbij zij de juiste begeleiding krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Om deze beweging te veroorzaken, gebruik ik mijn vindingrijkheid, oprechtheid en daadkracht. Vanuit belangstelling voor andere mensen en inzicht in (complexe) vraagstukken probeer ik mensen en teams te helpen waar ik kan.’ ”