Humanities Career Night

Workshops & Recruiters

(NL) Berenschot: Pitch jezelf! Oefenen voor een consultancy traineeship

Door Berenschot
20:20 – 21:15

Nederland is continu in ontwikkeling. Maatschappelijk, economisch en organisatorisch verandert er veel. Al meer dan vijfentachtig jaar volgen wij als adviesbureau deze ontwikkelingen op de voet en werken we aan een vooruitstrevende samenleving. De behoefte om iets fundamenteels te betekenen voor mens en maatschappij zit in onze genen. Met onze adviezen en oplossingen hebben we dan ook actief meegebouwd aan het Nederland van vandaag. Altijd op zoek naar duurzame vooruitgang.

Alles wat we doen is onderzocht, onderbouwd en vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Zo komen we tot gefundeerde adviezen en slimme oplossingen. Die zijn op het eerste gezicht misschien niet altijd de meest voor de hand liggende. Juist deze eigenzinnigheid maakt ons uniek. Daarbij zijn we niet van symptoombestrijding. En gaan pas naar huis als het is opgelost.

Het Berenschot consulting traineeship duurt een jaar en is bedoeld voor kandidaten met een universitaire achtergrond en met nul tot enkele jaren werkervaring. Je start jouw traineeship binnen een van onze zes adviesgroepen, afhankelijk van de vacature waar je op gesolliciteerd hebt. Zo zijn er traineeships rond vraagstukken in het openbaar bestuur en de zorg, maar ook op het gebied van de energietransitie, hr en data science. Voor bijna alle studierichtingen hebben we vaak wel plek!