Humanities Career Night

Workshops & Recruiters

(NL) Duurzaam leven – Doelen stellen en kansen naar je toetrekken

Meer uit jezelf halen? Alles aan kunnen met gemak? Alle ballen hooghouden en nog energie overhebben? Meer energie, meer succes, meer focus, meer plezier en meer balans? Meer duidelijk hebben over wat je hierna wilt gaan doen?

Invloedrijke mensen hebben het vermogen te krijgen wat ze willen, om geweldige kansen en mensen en succes aan te trekken. Dat kan jij ook! De formule is eenvoudig. Om je natuurlijke kracht te versterken, moet je dingen laten die je energie kosten en de dingen doen die je energie opleveren.

Er zijn twee manieren om te krijgen wat je wilt. Wij zijn hier in het westen getraind om voor de eerste manier te gaan. Stel een doel en streef het na. Maar het kan ook anders. Trek het naar je toe. Laat het als vanzelf naar je toekomen. Je kan het verschillende namen geven: toeval, geluk , flow, etc

In deze workshop krijg je een voorproefje van deze methode. Je leert creatief doelen stellen, meer uit jezelf halen, je eigen pad naar succes creëren en leven meer energie, meer succes en meer plezier. Kortom: duurzaam leven!

Amber Houweling is kunstenaar, ondernemer eigenaar van kunstgalerie Domcityart Utrecht: www.domcityart.com. Ze maakt grote kleurrijke schilderijen en digitale fotokunst en verzorgt workshops over creatief ondernemerschap. Zie www.amberhouweling.com voor haar kunst.

Deze workshop is een gratis voorproefje voor een  6-weekse cursus waarin we dieper op de methode ingaan. Hierin leer je onder meer:

  • Wat je drijfveren en je kwaliteiten zijn
  • Je belemmeringen uit de weg te ruimen
  • Welke stappen je kunt zetten op weg naar je droomleven
  • Hoe je duidelijke doelen kunt stellen
  • Hoe je dingen naar je toe kan trekken

Voor deze cursus kan je je opgeven via www.domcityart.com.