Humanities Career Night

Alumni

Nicolette Faber (NL) (2023)

Ambtelijk Secretaris bij DGV Defensie

Nicolette Faber maakt impact door veiligheid

Isabel Redder (Studiestichting Alias): “Nicolette Faber heeft eerst HBO-Rechten gevolgd en heeft daarna de Bachelor Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht afgerond, waarbij zij een specialisatie in Internationale betrekkingen in Historisch Perspectief heeft gedaan. Niet alleen heeft Nicolette volop gestudeerd, ook heeft zij een bestuursjaar gedaan bij Studiestichting Alias, waarbij zij de functie van Commissaris Intern heeft vervuld én was ze een jaar later de student-assistent van Taal- en Cultuurstudies.

Binnen haar Bachelor heeft Nicolette 8 maanden lang een stage gelopen bij de Koninklijke Luchtmacht. Hierbij gaf zij instructies bij Fundamentele Voorlichting op de KMSL te Vlb Woensdrecht. Inmiddels is Nicolette afgestudeerd en werkzaam bij het Ministerie van Defensie als Ambtelijk Secretaris Diensten Geestelijke Verzorging. Hier heeft zij het enorm naar haar zin.

Wil je meer leren over Nicolette en de paden die ze heeft bewandeld tijdens haar carrière? Wil je weten hoe zij impact heeft gemaakt? Wil je weten hoe het is om bij het Ministerie van Defensie te werken? Kom dan naar de CarrièreNacht en ervaar de mogelijkheden van jouw toekomst!”