Logo Universiteit Utrecht

CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Workshops & Recruiters

Van GW naar IT?

Ga in gesprek of laat je CV checken!

Op de CarrièreNacht GW zullen career officers en een aantal recruiters beschikbaar zijn voor een goed gesprek of een korte CV check! Je hoeft je hier niet voor in te schrijven, je kan gewoon langslopen. Maar natuurlijk kan je je CV ook inleveren bij een van de recruiters (je weet nooit waar het toe leidt!). Neem je CV dan ook bij voorkeur uitgeprint mee. Gewoon met hen in gesprek gaan om informatie in te winnen mag vanzelfsprekend ook. Het zijn ook maar mensen. En grappig genoeg: veel recruiters hebben trouwens zelf een geesteswetenschappelijke achtergrond!

Hierbij stellen we je voor: Anton de Vries, recruiter bij GOODZO

Anton de Vries studeerde Journalistiek en Communicatiewetenschappen. Bij Grip Multimedia BV was hij werkzaam als contentbeheerder en voor Noordhoff Uitgevers in Groningen heeft hij meegewerkt aan het realiseren van een nieuw systeem voor de ontwikkeling van een digitale omgeving voor schoolboeken: Future Proof Publishing. Als freelance sportverslaggever bezocht hij daarnaast voetbalwedstrijden in Noord-Groningen en deed daarover verslag in de Ommelander Courant.
Twee jaar geleden is hij op de bonnefooi naar Rotterdam verhuisd en wilde zowel op persoonlijk als op carrièrevlak een switch maken. Bij zijn vorige werkgevers was hij vaak helpdesk op het gebied van IT en is daarom het IT-Traineeship bij GOODZO gestart. Nu werft en begeleidt hij als recruiter bij GOODZO mensen die ook de overstap willen maken naar IT, dit allemaal met zijn eigen verhaal.

Over de organisatie

GOODZO is een springplank voor een carrière in IT. Maar als we een IT-opleiding of IT-werkervaring niet een vereiste vinden, naar wie zijn wij dan op zoek? We kiezen voor mensen die nieuwsgierig zijn en nooit uitgeleerd raken. Mensen die om kunnen gaan met en zelfs houden van verandering. Mensen die zich de techniek wel eigen maken en ook communicatief heel vaardig zijn.
Wij bieden onze trainees een context voor groei. Als jij zegt dat je het kan, dan zeggen wij: laat dan maar zien! Een plek waar fouten maken mag, waar we elkaar kennen en aanmoedigen om er 100% voor te gaan. Natuurlijk staat daar wel wat tegenover. We vragen commitment van je: werken en leren en zelfontwikkeling, en allemaal in een hoog tempo.
Het resultaat van deze gezamenlijke investering? Over een jaar of drie kijken we nog eens achterom en kunnen (bijna) niet geloven hoe ver we in zo korte tijd gekomen zijn!