CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Alumni

Marit Molenaar (2019)

SKILLS: Nederlands, Duits, oplossingsgericht werken, pragmatisch, Google Adwords, SEO, open, nieuwsgierig, doorzettingsvermogen

Naomi Kruijsbergen van studievereniging Aufschwung: “Marit Molenaar is als contentmanager werkzaam bij uitgeverij Malmberg voor de lesmethode NaKlar. Ze zorgt voor het tot stand komen van de boeken voor 4vmbo bk en gt, houdt de planning en het proces in de gaten. Daarvoor heeft ze als auteur voor NaKlar gewerkt. Zij schreef toen onder andere (digitale) toetsen en opdrachten voor de onder- en bovenbouw vmbo, havo en vwo / gymnasium en zorgde ervoor dat leraren en leerlingen uiteindelijk in de digitale leeromgeving konden werken.
Naast contentmanagement voor NaKlar werkt ze ook voor de methodes Talent (Nederlands) en OfCourse (Engels). Tijdens haar studie Duits heeft ze als projectmanager gewerkt bij een Duits start-up bedrijf dat transcripties leverde en heeft ervaring opgedaan met het bouwen van websites, klantenacquisitie en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.”