Logo Utrecht University

CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Alumni

Niki Eleveld

Jinke van der Lubbe van studiestichting Alias en Charlotte van der Most van studievereniging Alladin: “Niki heeft tijdens haar bachelor Taal- en Cultuurstudies met als hoofdrichting Religie en Cultuur en haar master Religies in Hedendaagse Samenlevingen – waar ze zich bezighield met vraagstukken rondom gender, diversiteit en religie in de openbare ruimte en media – veel kennis opgedaan in dit vakgebied. Ze is dan ook sinds 2014 werkzaam bij COC (een organisatie die opkomt voor de belangen van de LHBTI+ community). Hier geeft zij voorlichtingen en gastlessen over seksuele- en genderdiversiteit op diverse onderwijsinstellingen. Sinds 2016 bekleedt zij bij COC ook de functie van ‘Coördinator Voorlichting’, waar ze onder andere verantwoordelijk is voor de intakes en begeleiding van de voorlichters. “Ik vind het belangrijk om onze kennis rondom seksuele en genderdiversiteit up-to-date te houden,” aldus Niki.
Haar coördinatietalent draagt zij verder uit als educatief medewerker bij Art. 1 Midden-Nederland. Hier coördineert zij onder meer voorlichtingen over diversiteit, vooroordelen en discriminatie in diverse onderwijsinstellingen in Midden-Nederland.
Meer weten over Niki en haar werkzaamheden? Kom dan vooral naar de Carrièrenacht, waar zij meer zal vertellen over haar werkveld!”