Logo Utrecht University

CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Alumni

Cora Hollander

Doortje Rypma, onderwijscommissaris van USLAS Atlas: “Cora Hollander begon in 2007 aan de studie Liberal Arts and Sciences in Utrecht. Dit was slechts het begin van haar zeer uitgebreide academische loopbaan. Na een hoofdrichting economie en een minor filosofie Cum Laude te hebben afgerond begon ze aan de master Economics, specialization, Behavioral Economics and Game Theory aan de universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft zij nog een jaar Business Administration and Management en een ‘Summer school course: Change Leadership in Action’ aan de universiteit van Ljubljana gevolgd. Om hier nog maar een schepje bij op te doen gaf Cora, naast het behalen van ongelofelijk goede cijfers, ook nog bijlessen en liep zij stage bij Studium Generale tijdens haar studieperiode.

Het doorlopen van dit zeer uitgebreide studieprogramma heeft zijn vruchten afgeworpen: Cora Hollander is op dit moment werkzaam als Business Consultant Mortgage Operations bij De Volksbank. In deze functie is de hoofdrichting Economie goed terug te zien. Op de weg hier naartoe heeft Cora echter ook een andere interesse opgepikt. Ze is naast Business Consultant namelijk ook actief bij Toastmaster Utrecht. Toastmaster is een non-profit netwerkorganisatie die er op gericht is om spreek- en leiderschapsvaardigheden te verbeteren. Hier heeft Cora verschillende functies bezet, waaronder ‘President of the Board of Utrecht Toastmasters’.

Ben je benieuwd hoe het is omje verschillende interesses te combineren of heb je interesse in Business Consultancy? Wil je weten wat de waarde van Geesteswetenschappen is geweest voor Cora of spreekt haar studie- en werkloopbaan je aan? Kom dan op 16 maart langs bij Cora Hollander!”