Logo Universiteit Utrecht

CarrièreNacht Geesteswetenschappen

Alumni

Jelske van Bragt

Luuk Minnaar van studievereniging CS Ubuntu: ” Jelske van Bragt is op het moment werkzaam bij de Rabobank als Travel Safety and Security (TSS) Officer bij de afdeling Fraud & Corporate Security. Hier is ze verantwoordelijk voor crisis management, de veiligheid van werknemers tijdens internationale zakenreizen en/of een langdurige uitzending in het buitenland en de persoonlijke beveiliging van de directie van de Rabobank.

Jelske heeft haar onderwijs genoten aan drie verschillende universiteiten. Ze heeft haar bachelor, Cultural Anthropology and Development Sociology, gedaan aan de Universiteit van Amsterdam waarna ze de minor Conflict Studies heeft gedaan aan de Radboud Universiteit. Uiteindelijk is ze met deze achtergrond in 2011 begonnen met de Master Conflict Studies and Human Rights aan de Universiteit Utrecht welke ze in 2012 heeft afgerond. Sinds 2011 is Jelske werkzaam bij de Rabobank waar ze afgelopen jaren meerdere functies heeft kunnen bekleden.

Wil je weten hoe je binnen een organisatie kunt groeien en hoe je dat slim aanpakt? Kom dan luisteren naar Jelske, of zoek haar op op de alumni-markt!”